Jangan berlembut isu LGBT | MalaysiaBaru.org - Membina Malaysia Baru.

Advertisement

hicore

Jangan berlembut isu LGBT


Terdapat banyak tangan tangan dajjal yang mula ingin merasuk fikiran orang Malaysia supaya dapat menerima budaya LGBT. Nauzubillah, perkara ini jika dibiarkan akan berkesudahan seperti di USA dan UK. LGBT diangkat sebagai human rights tetapi ia sebenarnya ialah agenda barat untuk merosakkan fabrik akidah orang Islam. Mereka akan melaungkan slogan hak asasi manusia untuk menghalalkan perlakuan songsang mereka. Para cendiakiawan Islam perlu lebih keras bersuara menentang perkara ini sebelum ia dilihat sebagai perkara normal. Kerajaan baru Pakatan Harapan diharap tidak mengambil pendekatan populis untuk mendapat sokongan terus sedangkan kerosakan yang akan dibawa amat besar. Bendung sekarang, mereka boleh bersuara tetapi jangan dilayan sehingga menghasut pemikiran rakyat Malaysia supaya menyokong mereka.

Lihat sahajalah media-media liberal di Malaysia yang sengaja memainkan isu ini dengan Malaysia Baharu kononnya kita perlu open minded. Tiada istilah open minded bagi perkara yang jijik ini. Rakyat Muslim Malaysia dan non muslim yang rasional perlu menentang kerana ia bertentangan dengan fitrah manusia.

Berikut merupakan artikel-artikel yang dicanang oleh media liberal Malaysia supaya membuatkan pembaca merasa bahawa LGBT ini golongan yang tertindas dan perlu didokong:0 comments:

Catat Ulasan

Share This Article

Comment

Tun Dr Mahathir Official YouTube Channel